Costa Blanca - Spanje
Home » Algemene informatie

Algemene informatie


Op deze website vindt u allerlei informatie over de in Spanje gelegen regio de Costa Blanca.
Deze regio geniet een grote bekendheid bij vele (vooral) west Europese vakantiegangers en in het hoogseizoen wordt deze regio dan ook overspoeld door miljoenen toeristen. Waar komen deze mensen voor ? Nou, vooral door het prettige en gezonde klimaat, de mooie brede zandstranden, het lekkere eten en drinken, het bruisende uitgaansleven.
Bijkomend voordeel is dat de Costa Blanca goed te bereiken is. Vooral de goede infrastructuur op het gebied van vliegverbindingen met landen als Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Engeland maakt het dat u snel kunt afreizen naar dit gedeelte van Spanje. Ook diverse prijsvechters vliegen op de Costa Blanca zodoende kunt u dikwijls al voor een relatief laag bedrag een retourtje boeken.

Het gebied is ook bekend door zijn gezonde klimaat. Dit klimaat in combinatie met de diverse zoutmeren maakt het dat het hier ookgoed toeven is voor de 50 plussers. Er wonen dan ook talloze landgenoten hier permanent danwel semi-permanent. Projectontwikkelaars houden hier ook rekening mee en zorgen er voor dat er speciale projecten worden gerealiseerd waar aan alles is gedacht op het gebied van senioren die hier zich willen vestigen. Ook de gezondheidszorg staat op een hoog niveau.

Ook voor de sportieve mens heeft de Costa Blanca regio genoeg te bieden. U kunt er goed wandelen en fietsen. Ook watersport en paardrijden wordt er veel beoefend en er zijn talloze goede golfbanen. Er is er altijd wel eentje in de buurt. Kortom de Costa Blanca heeft voor iedereen voldoende te bieden.

Maak een Gratis Website met JouwWeb